Linus Eliasson

Studio Ninetyfour är inte som alla andra.

Studio Ninetyfour är ett litet produktionsbolag som är stationerat i Stockholm.

Och grundades 2019 av mig Linus Eliasson.

Jag började med foto och video som hobby till en början. Där jag drev min egna YouTube kanal och fångade de mesta för min träning och sociala media plattform.

Jag älskar att bygga upp nya unika idéer i mitt huvud som jag sen vill fånga i både rörligt och stilla format. Min hobby blev sen min stora dröm om att starta eget inom branschen och då formades sen Studio Ninetyfour. Och jag började få in mina första riktiga kunder.

Nu cirka 2 år senare består teamet av mig och min manus författare/klippare och vi strävar varje dag för att skapa ny content och bilda fler nya samarbeten. Och vi samarbetar även med lite olika frilansare inom branschen.

Vi jobbar mot både privat kunder och företagskunder. Och vi strävar efter att få en så bra kontakt med nya kunder som möjligt för att kunna ta fram den absolut bästa typ av media för ditt företag eller privata portfolio. Vi är perfektionister ute i finger spetsarna och vi strävar alltid efter att göra något som ingen annan gjort förut och vi plockar alltid fram detaljerade produktions manus som ska passa specifikt efter dina önskemål.

Vi skapar allt inom fotografi och rörlig media produktion. Och det kan vara allt från Studiofotografering för nya bilder till CV eller Personal profiler till en riktigt snygg musikvideo eller varför inte en dokumentär film med kraftfull storytelling med en professionell intervju.

 

Vi skapar kreativa tankar till verklighet.

 

Stay creative!

/ Studio Ninetyfour

Kontaktuppgifter

E-post: linus[at]studioninetyfour.se
Telefon: 0731 455 185